Upisi

JAVNI POZIV

Hrvatska Škola Safira poziva sve zainteresirane iz svih gradova Hrvatske da budu PREDNJACI kung fu borbenog umijeća u svojoj sredini. Ukoliko želite učiti umijeće i prenositi ga u vašem gradu, javite nam se bez odlaganja radi obavijesnog razgovora i dogovora oko organiziranja poduke. Tečajevi će se održavati u Zagrebu nekoliko puta na mjesec, ovisno o broju polaznika. Također postoji mogućnost održavanja višednevnih tečajeva u vašoj blizini. Poduka se odvija u dvorani ili na otvorenom. Hrvatska Škola Safira želi djelovati na području cijele države, a ne biti ograničena samo na jedan ili dva grada.

Upisi novih članova

Škola Safira u Zagrebu vrši upise tijekom cijele godine te poziva sve uzraste, muške i ženske, da dođu u vrijeme vježbanja uživo pogledati tehnike koje se vježbaju na različitim stupnjevima. Upisati se mogu djeca, žene i muškarci svih dobi. Za informacije o školarini pogledajte rubriku RASPORED VJEŽBANJA.

Kung fu za djecu

Kung Fu tečaj borilačkih vještina prilagođen za djecu od 6 do 12 godina. To je uvod u borbeno umijeće gdje se podučavaju temelji discipline. Osnovna atletska priprema ispravlja položaj tijela i disanje, dok ostale vježbe poboljšavaju koncentraciju i pamćenje. Kung fu vježbanje, samo po sebi, potiče razvoj svih urođenih talenata. Djeca postaju bolja u izvršavanju svojih svakodnevnih obaveza, uče se odgovornosti i samopoštovanju. Sve na jednom mjestu gdje se mogu opustiti i zabaviti nakon dugog dana u školi. Roditelji mogu upisati djecu tijekom cijele godine. Za informacije o školarini pogledajte rubriku RASPORED VJEŽBANJA.

Škola Safira
error: Content is protected !!